2018 Bekendtgørelser/Indvarslinger

Anlæg af Cityringen – Lokaliteterne Gammel Strand, Rådhuspladsen og København H – Besigtigelses- og ekspropriationsforretning den 13. december 2018
Ovennævnte dag afholdes en kombineret besigtigelses- og ekspropriationsforretning i anledning af pålæg af servitutter om beskyttelse af konstruktion m.v. for Cityringen i København og på Frederiksberg for så vidt angår metrostationerne Gammel Strand, Rådhuspladsen og København H, jf. Lov om en Cityring, lov nr. 552 af 6. juni 2007 med senere ændringer.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter de i Arealfortegnelse Gammel Strand nr. 4, Arealfortegnelse Rådhuspladsen nr. 2 og Arealfortegnelse København H nr. 10 opførte ejendomme i Københavns Kommune.


Anlæg af udbygning af Femern Bælt – Ekspropriationsforretning den 6. december 2018
Ovennævnte dage afholdes ekspropriation i anledning af udbygning af danske jernbanelandanlæg mellem Ringsted og Holeby i tilslutning til Femern Bælt-forbindelsen.  
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i nedennævnte Fortegnelse nr. 44 opførte ejendomme i Ringsted Kommune.


Anlæg af Letbane på Ring 3 – Besigtigelses- og ekspropriationsforretning den 4. december 2018
Ovennævnte dage afholdes kombineret besigtigelses- og ekspropriationsforretning i anledning af anlæg af en letbane på Ring 3, jf. lov nr. 165 af 26. februar 2014 med ændringer ved lov nr. 657 af 8. juni 2016.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i nedennævnte fortegnelse nr. 38 opførte ejendomme i Lyngby-Taarbæk Kommune.


Anlæg af udbygning af Femern Bælt – Besigtigelsesforretning den 30. november 2018
Ovennævnte dag afholdes besigtigelsesforretning i anledning af udbygning af danske jernbanelandanlæg mellem Ringsted og Holeby i tilslutning til Femern Bælt-forbindelsen.
Forretningen afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom og vedrører udbygning og elektrificering af jernbanen på en delstrækning i Vordingborg fra Brovejens underføring af banen til syd for stationen. 


Etablering af Letbane på Ring 3  – Ekspropriationsforretning den 28. november, 3. og 4. december 2018
Ovennævnte dage afholdes ekspropriation i anledning af anlæg af en letbane på Ring 3, jf. lov nr. 165 af 26. februar 2014 med ændringer ved lov nr. 657 af 8. juni 2016.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i nedennævnte fortegnelse nr. 37 opførte ejendomme i Rødovre Kommune.


Anlæg af Cityringen – Lokaliteterne Nordhavn og Trianglen samt metroskakterne ved Krauseparken samt Øster Søgade – Besigtigelses- og ekspropriationsforretning den 26. november 2018
Ovennævnte dag afholdes en kombineret besigtigelses- og ekspropriationsforretning i anledning af pålæg af servitutter om beskyttelse af konstruktion mv. for Cityringen i København og på Frederiksberg for så vidt angår Metrostationerne Nordhavn og Trianglen samt metroskakterne ved Krauseparken samt Øster Søgade, jf. Lov om en Cityring, lov nr. 552 af. 6. juni 2007 med senere ændringer.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter de i Arealfortegnelse Nordhavn Nr. 6, Arealfortegnelse Krauseparken Nr. 2, Arealfortegnelse Trianglen Nr. 2 og Arealfortegnelse Øster Søgade Nr. 3 opførte ejendomme m.v. i Københavns Kommune.


Etablering af Letbane på Ring 3  – Ekspropriationsforretning den 27. november 2018
Ovennævnte dag afholdes ekspropriation i anledning af anlæg af en letbane på Ring 3, jf. lov nr. 165 af 26. februar 2014 med ændringer ved lov nr. 657 af 8. juni 2016.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af den i nedennævnte fortegnelse nr. 33 opførte ejendom i Rødovre Kommune.


Etablering af Femern Bælt – forbindelsen (kyst-kyst) – Besigtigelses- og ekspropriationsforretning den 23. november 2018
Ovennævnte dag afholdes en kombineret besigtigelses- og ekspropriationsforretning i anledning af etablering af Femern Bælt – forbindelsen (kyst-kyst).
Forretningen afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom og vedrører ændret vejadgang for en vindmølleejendom på Østersøvej i Rødbyhavn.


Etablering af Letbane på Ring 3  – Ekspropriationsforretning den 20., 21. og 28. november 2018
Ovennævnte dage afholdes ekspropriation i anledning af anlæg af en letbane på Ring 3, jf. lov nr. 165 af 26. februar 2014 med ændringer ved lov nr. 657 af 8. juni 2016.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i nedennævnte fortegnelse nr. 36 opførte ejendomme i Herlev Kommune.


Anlæg af udbygning af Femern Bælt – Ekspropriationsforretning den 16. november 2018
Ovennævnte dag afholdes en ekspropriationsforretning i anledning af udbygning af danske jernbanelandanlæg mellem Ringsted og Holeby i tilslutning til Femern Bælt-forbindelsen.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i nedennævnte Fortegnelse nr. 43 opførte ejendomme i Næstved Kommune.


Anlæg af udbygning af Femern Bælt – Besigtigelsesforretning den 8. november 2018
Ovennævnte dag afholdes besigtigelsesforretning i anledning af udbygning af Femern Bælt – forbindelsen.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter besigtigelse af de i besigtigelsesmaterialet opførte ejendomme i Næstved Kommune.


Anlæg af ny Bane København – Ringsted  – Ekspropriationsforretning den 6. november 2018
Ovennævnte dag afholdes supplerende ekspropriationsforretning i anledning af anlæg af ny Bane København – Ringsted.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 61 opførte ejendomme i Københavns Kommune.


Anlæg af Cityringen – Lokaliteterne Kongens Nytorv og Marmorkirken – Besigtigelses- og ekspropriationsforretning den 9. november 2018
Ovennævnte dag afholdes kombineret besigtigelses- og ekspropriationsforretning i anledning af pålæg af servitutter om beskyttelse af konstruktion m.v. for Cityringen i København og på Frederiksberg for så vidt angår lokaliteterne Kongens Nytorv og Marmorkirken.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter de i Arealfortegnelse Kongens Nytorv nr. 5 og Arealfortegnelse Marmorkirken nr. 6 opførte ejendomme i Københavns Kommune.


Etablering af Letbane på Ring 3  – Ekspropriationsforretning den 8., 12. og 13. november 2018
Ovennævnte dage afholdes ekspropriationsforretning i anledning af etablering af letbane på Ring 3.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 35 og 36 opførte ejendomme i Herlev Kommune.


Anlæg af udbygning af Femern Bælt – Besigtigelsesforretning den 30., 31. oktober og den 1. november 2018
Ovennævnte dage afholdes besigtigelsesforretning i anledning af udbygning af Femern Bælt – forbindelsen.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter besigtigelse af de i besigtigelsesmaterialet opførte ejendomme i Næstved Kommune.


Etablering af Letbane på Ring 3  – Ekspropriationsforretning den 23., 29. oktober og den 7. november 2018
Ovennævnte dage afholdes ekspropriationsforretning i anledning af etablering af letbane på Ring 3.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 34, samt supplerende bestemmelser nr. 1 opførte ejendomme i Herlev Kommune.


Anlæg af udbygning af Femern Bælt – Ekspropriationsforretning den 22. oktober 2018
Ovennævnte dag afholdes ekspropriationsforretning i anledning af udbygning af Femern Bælt – forbindelsen.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 48 opførte ejendomme i Guldborgsund kommune.


Anlæg af Cityringen – Lokaliteterne Skjolds Plads, Vibenhus Runddel og Poul Henningsens Plads – Besigtigelses- og ekspropriationsforretningen den 24. oktober 2018
Ovennævnte dag afholdes kombineret besigtigelses- og ekspropriationsforretning i anledning af pålæg af servitutter om beskyttelse af konstruktion m.v. for Cityringen i København og på Frederiksberg for så vidt angår lokaliteterne Skjolds Plads, Vibenhus Runddel og Poul Henningsens Plads.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter de i Arealfortegnelse Skjolds Plads nr. 11, Arealfortegnelse Vibenhus Runddel nr. 3 og  Arealfortegnelse Poul Henningsens Plads nr. 4 opførte ejendomme i Københavns Kommune.


Udbygning af Den Fynske Motorvej mellem Odense Vest og Gribsvad  – Besigtigelsesforretning den 4., 5., 9. og 10. oktober 2018
Ovennævnte dage afholdes besigtigelsesforretning i anledning af udbygning af Den Fynske Motorvej mellem Odense Vest og Gribsvad, jf. lov nr. 524 af 26. maj 2010.  
Forretningen afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom og vedrører delstrækningen Odense V – Gribsvad i Odense Kommune og Assens Kommune.Etablering af Letbane på Ring 3  – Ekspropriationsforretning den 1. og 2. oktober 2018

Ovennævnte dage afholdes ekspropriationsforretning i anledning af etablering af letbane på Ring 3.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 31 og 32 opførte ejendomme i Glostrup Kommune.


Anlæg af udbygning af Femern Bælt – Besigtigelsesforretning den 20. september 2018
Ovennævnte dag afholdes besigtigelsesforretning i anledning af udbygning af Femern Bælt – forbindelsen.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter besigtigelse af de i besigtigelsesmaterialet opførte ejendomme i Næstved og Ringsted Kommune.


Etablering af Letbane på Ring 3  – Ekspropriationsforretning den 19., 24. og 25. september 2018
Ovennævnte dage afholdes ekspropriationsforretning i anledning af etablering af letbane på Ring 3.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 31 opførte ejendomme i Glostrup Kommune.


Etablering af Letbane på Ring 3  – Ekspropriationsforretning den 11., 12. og 18. september 2018
Ovennævnte dage afholdes ekspropriationsforretning i anledning af etablering af letbane på Ring 3.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 30 og 31 opførte ejendomme i Glostrup Kommune.


Anlæg af udbygning af Femern Bælt, Næstved By  – Ekspropriationsforretning den 5., 13. og 14. september 2018
Ovennævnte dage afholdes ekspropriationsforretning i anledning af udbygning af Femern Bælt – forbindelsen.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 47 opførte ejendomme i Næstved kommune.


Elektrificering af jernbanestrækningen Køge Nord – Næstved  – Besigtigelse og ekspropriationsforretning den 6. september 2018
Ovennævnte dag afholdes besigtigelse- og ekspropriationsforretning i anledning af Elektrificering af jernbanestrækningen Køge Nord- Næstved.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter besigtigelse- og ekspropriation af de i fortegnelse nr. 11 opførte ejendomme i Køge og Næstved Kommune.


Etablering af 132 kV kabel HK13015 – Avedøreværket – Amager Koblingsstation  – Besigtigelse og ekspropriationsforretning den 30. august 2018
Ovennævnte dag afholdes besigtigelse- og ekspropriationsforretning i anledning af Etablering af 132 kV kabel HK 13015 – Avedøreværket – Amager Koblingsstation.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter besigtigelse- og ekspropriation af de i fortegnelse nr. 1 opførte ejendomme i Hvidovre og Københavns Kommune.


Anlæg af udbygning af Femern Bælt, Næstved By  – Ekspropriationsforretning den 22., 23., 29. og 30. august 2018
Ovennævnte dage afholdes ekspropriationsforretning i anledning af udbygning af Femern Bælt – forbindelsen.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 47 opførte ejendomme i Næstved kommune.


Etablering af Letbane på Ring 3  – Supplerende besigtigelse- og ekspropriationsforretning den 27. og 28. august og den 3. og 4. september 2018
Ovennævnte dage afholdes supplerende besigtigelse- og ekspropriationsforretning i anledning af etablering af letbane på Ring 3.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 27 og 28 opførte ejendomme i Lyngby-Taarbæk Kommune.


Etablering af Letbane på Ring 3  – Supplerende besigtigelse- og ekspropriationsforretning den 20. og 21. august 2018
Ovennævnte dage afholdes supplerende besigtigelse- og ekspropriationsforretning i anledning af etablering af letbane på Ring 3.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 28 opførte ejendomme i Lyngby-Taarbæk Kommune.


Elektrificering og sporfornyelse af jernbanestrækningen Roskilde – Kalundborg – Besigtigelsesforretning den 16. august 2018
Ovennævnte dag afholdes besigtigelsesforretning i anledning af elektrificering og sporfornyelse af jernbanestrækningen Roskilde – Kalundborg.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter besigtigelse af de i besigtigelsesmaterialet opførte ejendomme i Holbæk og Kalundborg Kommune.


Etablering af Letbane på Ring 3  – Ekspropriationsforretning den 21., 27. og 28. juni 2018
Ovennævnte dage afholdes ekspropriationsforretning i anledning af etablering af letbane på Ring 3.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 26 opførte ejendomme i Gladsaxe Kommune.


Anlæg af udbygning af Femern Bælt  – Ekspropriationsforretning den 20. juni 2018
Ovennævnte dag afholdes ekspropriationsforretning i anledning af udbygning af Femern Bælt – forbindelsen.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 40 opførte ejendomme i Næstved kommune.


Anlæg af Cityringen – Lokaliteterne Nørrebro, Nørrebroparken og Nørrebros Rundel og Nuuks Plads – Kombineret besigtigelses- og ekspropriationsforretning den 12. juni 2018
Ovennævnte dag afholdes kombineret besigtigelses- og ekspropriationsforretning i anledning af anlæg af Cityringen, lokaliteterne Nørrebro, Nørrebroparken og Nørrebros Runddel og Nuuks Plads.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 8 (arealfortegnelse Nuuks Plads), nr. 3 (arealfortegnelse Nørrebros Runddel), nr. 4 (arealfortegnelse Nørrebroparken), nr. 4 (arealfortegnelse Nørrebro) opførte ejendomme i Københavns Kommune.


Etablering af Letbane på Ring 3  – Ekspropriationsforretning den 13. juni 2018
Ovennævnte dag afholdes ekspropriationsforretning i anledning af etablering af letbane på Ring 3.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 26 opførte ejendomme i Gladsaxe Kommune.


Etablering af Frederikssundmotorvejen, Etape 1260  – Ekspropriationsforretning den 7. juni 2018
Ovennævnte dag afholdes ekspropriationsforretning i anledning af etablering af frederikssundmotorvejen, etape 1260.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 17 opførte ejendomme i Roskilde Kommune.


Etablering af Letbane på Ring 3  – Ekspropriationsforretning den 31. maj., 1. juni og 8. juni 2018
Ovennævnte dage afholdes ekspropriationsforretning i anledning af etablering af letbane på Ring 3.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 26 opførte ejendomme i Gladsaxe Kommune.


Anlæg af Cityringen – Lokaliteterne Aksel Møllers Have, Frederiksberg og Frederiksberg Allé – Kombineret besigtigelses- og ekspropriationsforretning den 28. maj 2018
Ovennævnte dag afholdes kombineret besigtigelses- og ekspropriationsforretning i anledning af anlæg af Cityringen, lokaliteterne Aksel Møllers Have, Frederiksberg og Frederiksberg Allé.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 1 (supplerende besigtigelse Aksel Møllers have), nr. 2 (supplerende besigtigelse Frederiksberg), nr. 3 (arealfortegnelse Aksel Møllers have), nr. 6 (arealfortegnelse Frederiksberg) og nr. 7 (arealfortegnelse Frederiksberg Allé) opførte ejendomme i Københavns Kommune.

Etablering af Letbane på Ring 3  – Ekspropriationsforretning den 23. og 30. maj 2018
Ovennævnte dage afholdes ekspropriationsforretning i anledning af etablering af letbane på Ring 3.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 26 opførte ejendomme i Gladsaxe Kommune.


Etablering af Letbane på Ring 3  – Ekspropriationsforretning den 17., 18. og 22. maj 2018
Ovennævnte dage afholdes ekspropriationsforretning i anledning af etablering af letbane på Ring 3.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 25 opførte ejendomme i Glostrup Kommune.


Anlæg af udbygning af Femern Bælt – Besigtigelsesforretning den 15. og 16. maj 2018
Ovennævnte dage afholdes besigtigelsesforretning i anledning af udbygning af Femern Bælt – forbindelsen.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter besigtigelse af de i besigtigelsesmaterialet opførte ejendomme i Næstved Kommune.


Etablering af Letbane på Ring 3  – Ekspropriationsforretning den 7. maj 2018
Ovennævnte dag afholdes ekspropriationsforretning i anledning af etablering af letbane på Ring 3.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 24 opførte ejendomme i Glostrup Kommune.


Etablering af Letbane på Ring 3  – Ekspropriationsforretning den 3. og 4. maj 2018
Ovennævnte dage afholdes ekspropriationsforretninger i anledning af etablering af letbane på Ring 3.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 24  og nr. 29 opførte ejendomme i Glostrup og Brøndby Kommune.


Anlæg af udbygning af Femern Bælt  – Besigtigelse og ekspropriationsforretning den 26. april 2018
Ovennævnte dage afholdes besigtigelse- og ekspropriationsforretning i anledning af udbygning af Femern Bælt – forbindelsen.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter besigtigelse- og ekspropriation af de i fortegnelse nr. 25 opførte ejendomme i Vordingborg Kommune.


Etablering af Letbane på Ring 3  – Ekspropriationsforretning den 25. april 2018
Ovennævnte dage afholdes ekspropriationsforretninger i anledning af etablering af letbane på Ring 3.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 24 opførte ejendomme i Glostrup Kommune.


Etablering af Letbane på Ring 3  – Ekspropriationsforretning den 19. og 20. april 2018
Ovennævnte dage afholdes ekspropriationsforretninger i anledning af etablering af letbane på Ring 3.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 24 opførte ejendomme i Glostrup Kommune.


Anlæg af udbygning af Femern Bælt  – Ekspropriationsforretning den 19. og 24. april 2018
Ovennævnte dage afholdes ekspropriationsforretninger i anledning af udbygning af Femern Bælt – forbindelsen.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 45 opførte ejendomme i Vordingborg Kommune.


Anlæg af Cityringen – Lokaliteterne Enghave Plads og Sønder Boulevard – Ekspropriationsforretning den 9. april 2018
Ovennævnte dag afholdes ekspropriationsforretning i anledning af anlæg af Cityringen, lokaliteterne Enghave Plads og Sønder Boulevard.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 2 (Enghave Plads) og fortegnelse nr. 6 (Sønder Boulevard) opførte ejendomme i Københavns Kommune.


Anlæg af udbygning af Femern Bælt  – Ekspropriationsforretning den 15., 16., 22. og 23. marts 2018
Ovennævnte dage afholdes ekspropriationsforretninger i anledning af udbygning af Femern Bælt – forbindelsen.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 45 opførte ejendomme i Vordingborg Kommune.


Kalundborgmotorvejen – Nyt regnvandsbassin vest for Ringstedvej  – Besigtigelse- og ekspropriationsforretning den 8. marts 2018
Ovennævnte dag afholdes besigtigelse- og ekspropriationsforretning i anledning af Kalundborgmotorvejen.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter supplerende besigtigelse- og ekspropriation af de i fortegnelse nr. 2 i Holbæk kommune.


Anlæg af Cityringen – Metrostationen Frederiksberg Allé – Ekspropriationsforretning den 26. februar 2018
Ovennævnte dag afholdes ekspropriationsforretning i anledning af anlæg af Cityringen – metrostationen Frederiksberg Allé.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 2 og 6 opførte ejendomme i Københavns Kommune.


Etablering af kabelprojekt Kriegers Flak  – Supplerende besigtigelse- og ekspropriationsforretning den 19. februar 2018
Ovennævnte dag afholdes supplerende besigtigelse- og ekspropriationsforretning i anledning af etablering af kabelprojekt Kriegers Flak.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter supplerende besigtigelse- og ekspropriation af de i fortegnelse nr. 3, udgave 2 i Høje-Taastrup kommune.


Anlæg af udbygning af Femern Bælt – Besigtigelse- og ekspropriationsforretning den 22. februar 2018
Ovennævnte dag afholdes kombineret besigtigelses- og ekspropriationsforretning i anledning af udbygning af Femern Bælt – forbindelsen.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 34, opførte ejendomme i Guldborgsund Kommune.


Anlæg af Cityringen, Nordhavn – Metrostationen Nordhavn og Metrostationen Orientkaj – Ekspropriationsforretning den 21. februar 2018
Ovennævnte dag afholdes ekspropriationsforretning i anledning af anlæg af Cityringen, Nordhavn – Metrostationen Nordhavn og Metrostationen Orientkaj.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 2 (Orientkaj), fortegnelse nr. 3 (Orientkaj), fortegnelse nr. 4 (Nordhavn) og fortegnelse nr. 5 (Nordhavn) opførte ejendomme i Københavns Kommune.


Anlæg af udbygning af Femern Bælt – Ekspropriationsforretning den 8. februar 2018
Ovennævnte dag afholdes ekspropriationsforretning i anledning af udbygning af Femern Bælt – forbindelsen.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 33 opførte ejendomme i Guldborgsund Kommune.


Anlæg af udbygning af Femern Bælt (Næstved Syd – Lyndbykurven) – Ekspropriationsforretning den 30. januar og den 1., 6., 20., 26., 28. februar, samt den 6. marts 2018
Ovennævnte dage afholdes ekspropriationsforretninger i anledning af udbygning af Femern Bælt – forbindelsen.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 44 opførte ejendomme i Næstved Kommune.


Elektrificering af jernbanestrækningen Køge Nord – Næstved – Besigtigelse- og ekspropriationsforretning den 23. januar 2018
Ovennævnte dag afholdes besigtigelses- og ekspropriationsforretning i anledning af Elektrificering af jernbanestrækningen Køge Nord-Næstved.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 10 opførte ejendomme i Faxe Kommune.


Anlæg af udbygning af Femern Bælt – Ekspropriationsforretning den 16. januar 2018
Ovennævnte dag afholdes ekspropriationsforretning i anledning af udbygning af Femern Bælt – forbindelsen.
Forretningen, som afholdes efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, omfatter ekspropriation af de i fortegnelse nr. 36., 38., 39 opførte ejendomme i Vordingborg Kommune.